Mariánská úcta v tradici křesťanského Východu - Špidlík, Tomáš, 1919-2010 (Současné otázky, 2018)
Text významného teologa chce naznačit hlavní charakteristiky východní spirituality a všímá si, jak se tato spiritualita zrcadlí v mariánské úctě.