Svatý Jiří : životopis a legendy - Koláček, Josef, 1929-2019; Jezuité. Česká provincie. Centrum Aletti Velehrad-Roma (Prameny spirituality, 2020)
Čtyři kratší studie věnující se životu sv. Jiřího a legendám spojeným s jeho osobou. Doplněno zobrazeními sv. Jiřího.