Zeď mezi námi = Die Mauer zwischen uns - Siering, Danuše, 1961- (Edika, 2021)
Medailony Čechů a Němců, kteří nalezli nový domov za hranicemi mezi oběma zeměmi navzdory předsudkům, jež dodnes mezi oběma národy přetrvávají.