Eichmann - architekt holocaustu : zločiny, dopadení a proces, který změnil dějiny - Cílek, Roman, 1937- (Epocha, 2021)
Životní dráha nacistického válečného zločince a jednoho z organizátorů holocaustu Adolfa Eichmanna.