Na vlnách s Petrem Voldánem : ušima, očima i srdcem kolem světa - Voldán, Petr, 1953- (Jota, 2020)
Autor v knize reflektuje svou šestadvacetiletou zkušenost s rozhlasovým mikrofonem a objevy zajímavostí i životních příběhů různorodých osobností doma i ve světě. Vydáte se s ním na cesty, na kterých budete společně hledat klíče k příběhům lidí neznámých i světem obdivovaných. Dozvíte se, jak se přestupuje z ledoborce na ledoborec, kde se vzal na polici autorovy knihovny Hurvínek, kterého přivezl kdysi do Moskvy profesor Josef Skupa, kolik druhů chleba po světě autor upekl, kam až vedlo setkání s Dagmar Peckovou při nákupu brambor v Londýně nebo proč se chodil učit správnou rozhlasovou řeč do Stavovského divadla v Praze. Nakladatelská anotace. Kráceno.