Ztracené nebe - Brabcová, Eva (Petra Nachtmanová, 2021)
Pro letušku Barbaru je vždycky a za všech okolností práce na prvním místě, proto jí plně vyhovuje nezávazný vztah s plastickým chirurgem Jindřichem. Po šokujícím setkání Barbary s Jindřichovým synem však dostává tento vztah povážlivé trhliny. Své místo v Barbařině životě si pomalu získává pilot Martin Limberk, který v ní dlouho vyvolával antipatie. Otázkou je, zda si dokáže poradit s Barbarou stejně dobře jako s dopravním letadlem, když se Barbara kvůli těžkému úrazu ocitá v krizi, která ji přinutí výrazně změnit žebříček životních hodnot…