Žena, s.r.o. - Brabcová, Eva (Petra Nachtmanová, 2021)
Humorný příběh sedmatřicetileté Agáty, která hledá svého osudového muže. Ačkoliv na nezávazné hrátky je mužů jako smetí, ona by chtěla jednoho jediného, a to na všechno. V závěsu s roztomilou babičkou Bobi a nestandardní kamarádkou Klárou se hon na ženicha stává pro Agátu téměř závodní disciplínou. Přitahuje masochisty stejně jako maminčiny mazánky. Kde ale vzít toho nejlepšího z nejlepších, který by to s ní myslel opravdu vážně? No přece v posilovně! Dobrá rada nad zlato pro někoho, kdo nejraději leží u bazénu a maximálně se převrací z břicha na záda. Agáta ovšem není srab. Toho svého najde, i kdyby ji to mělo stát krk! A ačkoliv muže svého života nakonec získá, přesto je všechno úplně jinak, než si plánovala.