Japonská válka : vzestup a pád říše vycházejícího slunce 1931-1945 - Skřivan, Aleš, 1944- (Epocha, 2021)
Kapitoly zachycují politické dějiny Japonska a válečné operace japonských ozbrojených sil v Asii a Tichomoří v letech 1931-1945.