Deník malého Minecrafťáka : komiks. - Piratesourcil, 1985- (Computer Press, 2021)
Dobrodružná komiksová výprava světem Minecraftu. Minus, Chropt a Marguerite hledají portál vedoucí do říše Konce, kde se mají konečně utkat s drakem. Nevědí ale, že je tu ještě krutý bojovník Albéric s mladým učedníkem Bagelem, kteří jsou jim na stopě a udělají vše, aby jim v dosažení jejich cíle zabránili. Nakladatelská anotace. Kráceno.