Čínou nahoru i dolů - Stibalová, Kateřina (Pointa, 2021)
Autorka projela s batohem na zádech řadu asijských zemí a nevynechala ani Čínu. Vzdor všemu, co o ní věděla, ji zatoužila vidět na vlastní oči.