Očima mladého aktivisty - Hlinovský, Šimon, 1990- (Pointa, 2021)
Autor se podílí na prospěšných charitativních projektech a pořádá akce pro mládež. Píše články, vystupuje v televizních soutěžích i v diskusních pořadech. Zajímá se o politiku a proto často chodí na demonstrace. V jeho knize se dozvíte i uajímavosti o volebních kampaních a dalších akcích