Jak napsat knihu za 7 dní - Kandráčová, Michaela (Cestování bez cestovky, 2021)
Kniha je určena pro ty, kteří chtějí napsat knihu nebo e-book, ale neví jak na to. Pro ty, kteří nevědí, jaké nástroje použít a jak je použít. E-book vám poradí, jak knihu vydat a také kde ji prodat. Prozradím vám celé know-how prodeje knih a e-booků. Pomůže vám odstartovat cestu podnikání a psaní knih. V knize najete všechny nástroje, které autorka osobně používá k psaní knih a také jejich využití. Prozradí nástroje, tipy, které použijete pro to, abyste prodávali vaše knihy nebo e-booky, i když spíte.   Skládá se ze dvou částí: V první je návod den po dni, jak napsat knihu nebo e-book. Doporučení a tipy. V druhé části se dočtete, jaké nástroje pro psaní, vydání a prodej knih a e-booků použít. A jaké nástroje používá sama autorka knihy, jaké doporučuje a také podrobně popisuje jejich využití. O autorce: Michaela Kandráčová, narodila se na Vysočině, je vdaná a má dvě děti. Napsala k dnešnímu dni 5 e-booků, a její první kniha je Cestování bez cestovky, kterou napsala po zkušenosti s cestováním na vlastní pěst od roku 2016. Založila několik úspěšných webových portálů, jako je například: www.cestovanibezcestovky.eu nebo zpravodajství iJihlavsko.cz. V současné době připravuje další autorskou knihu a další projekty s rozvojem podnikání, motivací a s osobními zkušenostmi. Ráda se věnuje své rodině, cestování, jezdí na kole a čte knihy. Chcete-li napsat knihu a vědět, jaké nástroje k tomu použít? Tato kniha je pro vás ta pravá.