Pohlednice z Brém - Novák, Erik Dominik (E-knihy jedou, 2021)
Nikdy nevíš, kdo na Tebe právě myslí,a co třebas již zítra najdeš ve své poštovníschránce... A zdaleka to nemusí být pouzepohlednice z Brém…