Setkání s tajemnem - Krumlovská, Olga, 1963- (Euromedia Group, 2021)
Kniha skutečných příběhů s doteky neznámých sil mezi nebem a zemí. Kniha známé astroložky, propagátorky jógy a zdravého stylu života přináší příběhy, jež se skutečně staly autorce nebo lidem, kteří se jí se svými neuvěřitelnými zážitky svěřili. Mají nádech tajemství a nevysvětlitelného a jsou zaměřené především na zázračná uzdravení, nevysvětlitelnou pomoc v nouzi, nahlédnutí do minulých životů a vize blízké budoucnosti, na sny, které varovaly, nebo věštby, které se naplnily. Nakladatelská anotace.