Koruna osudu : druhý díl série Koruna - Jones, Amo, 1988- (Baronet, 2021)
Druhá část volné temně laděné dilogie líčí další osudy hlavní hrdinky Issy, jejíž dosavadní život je poznamenán nejasnými událostmi z minulosti a i proto se často pohybuje na křehké a vypjaté hranici mezi sněním a realitou. Isa, dcera amerického prezidenta a manželka jednoho z nejbohatších a nejmocnějších mužů v zemi, se probouzí na neznámém místě, s neznámým mužem. Vzpomínky se jí však postupně vracejí - na pobyt v ústavu pro duševně nemocné, na malou dceru, manžela i na osudný svatební den... Návrat zpátky k Bryantovi vyžaduje odvahu a sílu bojovat nejen s ním, ale i o něj. Po dlouhých letech, kdy Ise všichni lhali a nejdůležitější muži v jejím životě ji zradili, není snadné naučit se lidem zase věřit, obzvlášť když i sama Isa střeží velké tajemství. Stačí láska a vášeň k tomu, aby Bryant a Isa překonali vzájemnou nedůvěru, tajnosti i překážky, které jim osud vrhl do cesty? Nakladatelská anotace.