MasterDědek : život ilustrovaný recepty - Rajniš, Zdeněk, 1948- (XYZ, 2021)
Kniha vzpomínek a příběhů ze života úspěšného architekta a účastníka televizní soutěže MasterChef Česko, jemuž nikdo neřekne jinak než Dědek.