Jak mít HOME OFFICE napořád? - Kandráčová, Michaela (Cestování bez cestovky, 2020)
Popis knihy: - Doba si žádá změny, a pokud plánujete pracovní změnu a práci na Home Office, tato kniha je ideálním pomocníkem k prvním krokům. - Kniha je 1. svého druhu na českém trhu. - Má pět základních kapitol. - Navíc najdete v knize bonusy: Jak se rychle naučit své dovednosti, prokrastinace a jak se jí zbavit, videokonference, jak získat, co nejvíc, když budete pracovat z domova. - Zjistíte výhody i nevýhody Home Office.  - V knize najdete i osobní doporučení a tipy autorky. - Kniha Vás připraví na práci z domova. - Přečtete si autorky osobní desatero, pozitivního myšlení, které je v knize podrobně popsáno. - Dále se v knize dozvíte: Jak ušetřit čas, jak ušetřit a vydělat peníze, jak získáte nové zkušenosti a pasivní příjem. - V knize autorka popisuje, jak na flexibilní pracovní dobu. - V závěru se dozvíte, proč autorka napsala tuto knihu, a také o autorce osobně. - Kniha je v PDF formátu.   E-book obsahuje: 176 stran   O autorce: Michaela Kandráčová, narodila se na Vysočině, je vdaná a má dvě děti. Napsala k dnešnímu dni 5 e-booků, její první kniha je Cestování bez cestovky, kterou napsala po zkušenostech s cestováním na vlastní pěst od roku 2016. Založila několik úspěšných webových portálů, jako je například www.cestovanibezcestovky.eu nebo zpravodajství iJihlavsko.cz. V současné době připravuje další autorskou knihu a další projekty s rozvojem podnikání, motivací a s osobními zkušenostmi. Ráda se věnuje své rodině, cestování, jízdě na kole a čte knihy. Chcete-li pracovat z domova a nevíte jak na to, tato kniha je určená právě pro vás.