Symboly ve Vindeby - Janů, Daniel (Splendidum družstvo, 2021)
Epizoda II. V prostorech opuštěné továrny Fabrik Fiskeri ve Vindeby bylo místní policejní hlídkou nalezeno ženské tělo. Příčina smrti: Uškrcení. Třetí den po pitvě mrtvola zmizela z márnice. O čtrnáct dní později ve strouze na konci ulice Syrenvej bylo nalezeno další ženské mrtvé tělo. Příčina smrti: Uškrcení. Stejně jako první mrtvola, i tato po několika dnech z márnice zmizela … přibyly další mrtvé ženy. Detektiv Kjelsson zahajuje pátrání a jako vždy s naprosto neočekávaným koncem.