Na hraně - Diaby, M'Badjala (Pointa, 2021)
Sbírka básní, jejichž autorka trpí komplikovanou diagnózou hraniční poruchy osobnosti, je otevřenou, bolestnou výpovědí o světě, který přináší pocity zcela odlišné od běžného průběhu života. Život s hraniční poruchou osobnosti je nekonečný boj. Od chvíle, kdy ráno otevřete oči, až do chvíle, kdy je večer zase zavřete. Občas se stane, že se vám je za den ani otevřít nepodaří. Jindy byste naopak zaprodali duši za deset minut spánku. A tak není divu, že se s touto diagnózou několikrát za život podíváte na oddělení psychiatrie. Sbírka básní o balancování na hraně. O tom, co člověk dokáže a nedokáže zvládnout. Nakladatelská anotace.