Posvátná a léčivá bylinná piva : tajemství prastarého kvašení - Buhner, Stephen Harrod, 1952- (Mandragora, 2002)
Zajímavá kniha se zabývá vyráběním piva z různých léčivých bylin v mnohých kulturách světa.