Výtah - Barclay, Linwood, 1955- (Domino, 2021)
Detektivní thriller o jednom děsivém týdnu v New Yorku, během kterého se zřítí z vysokých pater několik výtahů, a není to náhoda. Začne to v pondělí, když do výtahu na Manhattanu nastoupí čtyři lidé. Kabina s nimi vyjede do nejvyššího patra, kde zastaví... a pak se zřítí na dno výtahové šachty. Vypadá to na hroznou, ale náhodnou tragédii. Úterý i středa však přinesou další havárie. New York - město plné mrakodrapů - pohltí chaos. Kdo za událostmi stojí? A jak souvisejí s mrtvolou nalezenou v parku? Detektivové Bourque a Delgadová musejí najít pravdu dřív, než přijde další masakr. Nakladateslká anotace.