Lexikon kouzel pro děti i dospělé - Van de Venter, Kamila, 1976- (Pointa, 2021)
Příručka určena nejen dětem představuje několik jednoduchých zábavných pokusů z oblasti fyziky, které lze s trochou důvtipu vydávat za kouzla a čáry.