Dnes se stalo... : a co třeba? - Bárta, Luděk, 1961- (Albatros, 2021)
Knížka plná rozpustilých komiksových příběhů představí vybrané události každého dne v roce. Některé z nich jsou historicky významné, jiné spíš pro zasmání. Každý den v roce se stalo něco zajímavého! Víte, kdy se na televizní obrazovce poprvé objevili Jů a Hele, kdy byla patentovaná Rubikova kostka anebo kdy se Československo poprvé připojilo k internetu? Nakladatelská anotace. Kráceno.