Jak jíme zdravě v zimě - Lundgren, Barbora, 1996-; Jíme zdravě (tým autorů) (Verdon Capite s.r.o., 2020)
Kniha obsahuje 90 zimních receptů na přípravu sytých, výživných pokrmů, snídaní a hlavních jídel. Poslední kapitola se věnuje v současnosti populární metodě kvašení.