Jak jíme zdravě v létě - Bebová, Michaela (Verdon Capite s.r.o., 2020)
Kniha letních receptů na přípravu vyvážených pokrmů ze sezónních druhů ovoce a zeleniny české produkce, které odpovídají základním principům zdravého stravování.