Správný šílenec : vzpomínky člena Navy SEALs - Emerson, Clint (CPress, 2021)
Vzpomínky bývalého člena Navy SEALs a elitního operátora jsou naplněny černým humorem a neberou si servítky. Více než 20 let služby mu umožnilo projít si nasazením např. na Blízkém východě nebo v Somálsku. A taky poznat celý systém fungování operací speciálních sil amerického námořnictva. Emerson se často specializoval na mise využívající lest, improvizaci a ty nejsofistikovanější technologie. Zásadou jeho práce bylo: Najít, uvést do pořádku, dokončit beze stop... a stát si vždy za svým. Nakladatelská anotace. Kráceno.