SEIF - Štarková, Petra (Petra Štarková, 2021)
Zajímá vás, jaké to je, setkat se o pauze na oběd s vlastním osudem? A co se děje s dětmi odloženými do Dětského hotelu? Co nás čeká v blízké budoucnosti, pokud se budou sociální sítě rozvíjet tak, jako doposud, jak možná bude vypadat konec světa a spoustu dalšího se dočtete v povídkové sbírce Petry Štarkové spolu s krátkými komentáři autorky k jednotlivým příběhům. Kniha obsahuje povídky:• Osud číhá za vlastním rohem• Válka Daniela Ostrovského• Ztráta paměti• Apokalypsa• Klub přátel fyzické činnosti• Acheron• Faceblock• SEIF