Loutkové divadlo strýčka Otta : (historie jedné židovské rodiny) - Grauman, Brigid, 1953- (Prostor, 2020)
Autorka zachycuje dějiny své židovské rodiny, jež byla úzce spjata s českými zeměmi a Rakouskem, v období devatenáctého a dvacátého století.