Hurá do muzea : průvodce světem sbírek a poznání pro děti - Pitrová, Pavlína (Fragment, 2021)
Ilustrovaný průvodce světem muzeí, muzejnictví, jejich historie, zakladatelé a nejcennější sbírkové předměty.