Příběhy z Vrbového hájku. - Betts, J. S. (Fragment, 2020)
Sourozenci Molly a Tom zažívají u babičky o vánočních prázdninách kouzelné dobrodružství. Pokaždé, když sourozenci Tom a Molly navštíví svoji babičku, zažijí něco mimořádného. Aby také ne, vždyť bydlí jen kousek od magického místa, kde se pořád něco děje. Tentokrát najdou u babičky v kůlně prochladlé liščí mládě a pomohou mu najít cestu domů. Lišče je pak zavede do kouzelného světa, kde potkají bezradnou vílu, která potřebuje poradit s opravou domečku. Nakladatelská anotace. Kráceno.