Krasoprostor : uklízet, milovat, bydlet - Zhořová, Jana, 1986- (Motto, 2021)
Inspirativní a originální výtvarnice a bloggerka přichází s ideou krasoprostoru - bydlení na základě vašich jedinečných životních postojů, emocí a vztahů. Netají svým nadšením pro minimalismus a ekologii.