Taryho svět - Povoroznyk, Taras, 1992- (XYZ, 2021)
Autor, parkourista a známý youtuber v knize přibližuje dosavadní životní výzvy i to, jak ho změnily. Odhaluje také to, kam ho zavedlo jeho podnikání či jaké to je být poprvé otcem. Též poradí čtenářům pár triků, jak se stát úspěšným youtuberem.