Sám sobě psem : zážitky ryzí z extrémních krizí - Francke, Jan Venca, 1984- (Jota, 2021)
Autor líčí své adrenalinové zážitky v extrémních závodech v mrazivých polárních podmínkách, ať je zdolával s batohem či se saněmi (Kanada a 3x Yukon Arctic Ultra, Aljaška a Iditarod Trail Invitational, Anglie - Spine Race). Popis cesty a pocity.