Planeta idiotů - Bureš, Roman, 1975- (Fantastická Epocha, 2021)
Punkově laděná postkatastrofická sci-fi o jedné netypické apokalypse. Nekonformní vypravěč, který si rozhodně nebere servítky, provází čtenáře svou soukromou kronikou konce světa. Armageddon začíná plíživě, nenápadně a bez hollywoodských efektů a na jeho začátku je obyčejná žena, která krásným hlasem zpívá v pražském metru...