Do hrnku a misky : dehydrované pokrmy zdravě a chutně - Procházková, Kamila (CPress, 2021)
Kuchařka instantních jídel představuje návod, jak v domácích podmínkách připravit chutné a zdravé dehydrované pokrmy.