Země Nory Robertsové : Dare Valley (1) - Miles, Ava (Baronet, 2021)
Romantický příběh o novinářce, která se po rozvodu snaží v rodném městě najít pravou lásku jako z milostných románů. Novinářka Meredith Haleová ze všeho nejraději uniká do světa milostných románů Nory Robertsové, v nichž existuje pravá láska, kterou by si přála najít i v životě. Když si uvědomí, že ji u svého manžela Richarda Sommervilla nenajde, rozvede se s ním a uvěří, že jsou na vině její nereálné představy. Dočasně odjede do rodného města Dare Valley, aby vypomohla rodině v novinářské redakci. Se sestrou Jill, která ji u sebe ubytuje, se rozhodnou pro ni najít nového muže, díky němuž by mohla napsat článek o tom, že pravá láska existuje i v reálném světě. Takového muže sice potká, ale neví, že žurnalista Tanner McBride byl do Dare Valley vyslán s úkolem Meredith zlomit srdce a zabránit jí v napsání kompromitujícího článku o svém bývalém manželovi. Zatímco se mezi nimi vyvíjí vztah, začnou spolu spolupracovat na vyšetřování dvou úmrtí, což se ukáže být nebezpečnějším, než se zdálo.