Bylinkové recepty - Poledníková, Monika, 1981- (CPress, 2021)
Recepty na přípravu bylinkových přípravků pro použití v kosmetice, při léčbě běžných zdravotních potíží k vnějšímu i vnitřnímu užití, k výrobě úklidových prostředků v domácnosti.