Milenky našich robotů - Petiška, Martin (Martin Petiška, 2013)
Aneb všechny rozkoše vesmíru. Povídková sbírka. Příběhy o mužích a ženách v 23.století, o jejich láskách, vášních, stesku, příběhy hororového ladění.