Svět (((MU))) - Krutina, Jiří (Nakladatelství NOOS s.r.o., 2021)
Krátká, kondenzovaná zpráva zachycující žitý filozofický pohled vědomé bytosti, která ve své úrovni vědomí a době ztělesňuje hluboké poznání duše a ve svém rodě či kmeni slouží jako průvodce-učitel-léčitel-vůdce. Jde o bytost, kterou zvu a cítím jako “MUČUNDU”, ztělesňující hluboké poznání své kultury a civilizace (((MU))), POLE hlubokého tělesného cítícího vědomí a vnímání, jež bylo zdrojem těl bytostí “dávných” civilizací, které známe pod názvy Lemuria, Atlantida, apod. Jde o vyjádření mého pohledu skrze oči dané bytosti, do jejího vnitřního světa a vnímání, který jsem v rezonanci s ní prožil v hlubokém meditativním vědomí. Metafyzickou zkušenost tohoto typu dokazuje mnohaúrovňovost duše. Vnitřní kvalitativní souznění životní praxí a filozofií vědomí s tímto šamanským vědomím vnímám jako součást mé vlastní širší mnohočetné IDENTITY v jiné úrovni vědomí a době na zemi.