Hušperanda - Obchod Lektvary na všechny neduhy: Leden - Moriscoová, Martina D. (E-knihy jedou, 2021)
Nový rok právě začal, obchodní centrum Ráj je zavřené, a přesto má Hušperanda napilno. Musí dát dopořádku svůj obchůdek „Lektvary na všechny neduhy“. Ani v lednu totiž nebude mít o zákazníky nouzi, což to je ta nejlepší věc, která se správnému obchodníkovi může stát. V lednovém příběhu o paní lektvarnici nechybí smích ani slzy, arogance ani laskavost, chvíle napětí i odpočinku. Opět se setkáte s panem kadeřníkem Janem Ondulánem, dědečkem z náměstí, nebo s paní Knedlíčkovou a Květáčkovou.