Můj život s mimozemšťankou - Mandík, Petr (E-knihy jedou, 2021)
Když si něco začnete s mimozemšťankou, brzy pochopíte, že partnerské problémy mohou nabývat i zcela nečekaných podob. Obzvláště ve chvíli, kdy vás začnou pronásledovat monstra, o kterých jste nikdy nechtěli ani tušit, že někde ve vesmíru existují.Nová sci-fi Petra Mandíka o mimozemšťance, které byste její původ určitě nevěřili. I když - možná byste přece jen zaváhali, a to ve chvíli, kdy pro události, které se kolem vás dějí, nenajdete jiné vysvětlení. Jaký je skutečný důvod její cesty na Zemi?