Strážca vody - Martin, Charles (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2021)
Murphy Shepard je muž s mnohými tajomstvami. Žije sám na ostrove, stará sa o kostol bez farníkov a svoj život zasvätil pomoci iným. Aj keď smúti nad stratou priateľa, on sám môže byť stratený viac, ako si uvedomuje. Keď vytiahne z floridských vôd krásnu ženu Summer, jeho život naberie nebezpečný smer. Neznáma ho priťahuje a v snahe nájsť jej zmiznutú dcéru preniká čoraz hlbšie do temného a nebezpečného sveta obchodovania s ľuďmi. S pomocou nových priateľov Murphy bojuje s časom, aby našiel dievča, prv než ho pohltia tajomstvá minulosti a duchovia, ktorých sa pokúsil pochovať.