Loudavé vaření: Recepty pro pomalý hrnec - Charvátová, Barbora (Albatros Media a.s., 2021)
Pomalu a lahodně! Sbírka receptů od populární food blogerky. Pomalý hrnec se stal miláčkem českých domovu – šetří čas, peníze i energii a pokrmy, které v něm zpracujete, neztratí nic ze své nutriční hodnoty. Své o tom ví i blogerka Barbora Charvátová alias Máma v kuchyni, která vám přináší nálož lahodně pomalých receptu. Všechny využívají běžně dostupné suroviny a jsou tak jednoduché, že je zvládne i úplný začátečník. Objevte i vy kouzlo přípravy famózních jídel s minimem úsilí a maximálním chuťovým zážitkem!