Instant karma - Meyer, Marissa, 1984- (Egmont, 2021)
Příběh středoškolačky Prudence, která je náhle obdařena zvláštními schopnostmi. Prudence je klasická šprtka, co má o lidech okolo sebe jasno: jsou líní, arogantní a nejradši by jim to všem dala pořádně sežrat. Po jedné karaoke noci se jí přání splní - zničehonic může na kohokoli přivolat okamžitou karmickou odplatu. Tahle superschopnost nefunguje jen na otravného spolužáka Quinta, který pracuje v záchranném centru pro mořské živočichy. Nakladatelská anotace. Kráceno.