Reid - Moreland, Melanie (Baronet, 2021)
Čtvrtá kniha původně zamýšlené trilogie milostných romancí kanadské autorky, představující příběhy nekonformních mužů. Tento se jmenuje Reid, je to opovrhovaný rebel a technologický génius. Kdo je Reid Matthews? Dítě, opuštěné a nemilované. Napospas osudu ponechaný a opovrhovaný teenager, který své vynikající technologické znalosti používal ze špatných úmyslů. Během dospívání se nad jeho budoucností vznášel stín záznamu z vězení, a jeho život se stal nekonečnou smyčkou samoty. Dokud nedostal druhou šanci a nezačal nový život. Dokud se na obzoru neobjevila kariéra, o které se mu mohlo jenom zdát a dokud nebyl obklopen lidmi, kteří mu dokázali, že rodina a domov nejsou jen slova. Dokud mu jedna dívka neukázala ten nejlepší a nejsložitější kód, jaký kdy mohl napsat. Lásku. Nakladatelská anotace.