Nevidím ani tmu : rozhovory o naději - Palán, Aleš, 1965- (Prostor, 2021)
Rozhovory s šesti ženami různého věku o naději a životní síle, která se objevila v momentě, kdy zažívaly těžké časy, životní zklamání, utrpení či bolest. Niterné rozhovory o nejtěžších chvílích člověka doprovázejí fotografie Alžběty Jungrové.