Lockdown : fantastická epocha - Kotleta, František (fiktivní postava), 1981- (Fantastická Epocha, 2021)
Antologie fantasy povídek českých autorů, sestavená za podmínek uzávěry, způsobené pandemií Covid-19. Deset autorů, deset příběhů, jeden lockdown. Sborník, který vznikl jako inciativa nakladatelství v době krizového stavu republiky, vás zavede do nových fantastických světů - ať už mezi skřety, elfy a půlčíky nebo do světa technologických vymožeností. Navštívíte futuristickou budoucnost, jeden prazvláštní magický chudobinec nebo třeba Město zrůd. Zjistíte, zda se hrdinům podaří zachránit mladou vdovu nebo své blízké. Odhalíte Stíny nad Prahou, ponoříte se do světa cti a alchymie a okusíte Cestu na jih. Nakladatelská anotace. Kráceno.