Moje báječná žena - Downing, Samantha (Motto, 2021)
Napínavý thriller plný napětí a zvratů. Sériový vrah na předměstí vraždí mladé ženy. Náš příběh je prostý. Poznal jsem úžasnou ženu, narodily se nám dvě děti, pořídili jsme si velký dům. Poznali jsme všechny svoje tajné sny i temné stránky. A pak jsme se začali nudit... Jsme sousedé, které rádi pozvete na večeři. Protože nás dobře neznáte. Vlastně nás neznají ani naše děti. Možná neznáme ani jeden druhého. Celé město teď se zděšením sleduje, kdo se stane další obětí masového vraha. Vím jen, že moje báječná žena jí rozhodně nebude. Nakladatelská anotace. Kráceno.