E.V.Č.A... : starej se o ducha i tělo : efektivní využití času a... péče = take care of your soul and body : effective use of time and... care - Vorlová, Wanda, 1979- (Jeřábek Pavel - nakladatelství Plot, 2020)
Knížka ukazuje, jak zharmonizovat své tělo a jeho jednotlivé části pomocí každodenní citlivé péče. Autorka zároveň ukazuje, kde mají různé zdravotní potíže svou psychickou či duchovní příčinu - tedy významové propojení psychických a fyzických obtíží.