Na křídlech melancholie - Žáčková, Ivana, 1991- (Pointa, 2021)
Básnický debut současné české autorky, která se ve své poezii pohybuje především v hloubavých a zádumčivých tónech. Na křídlech melancholie pluje každý z nás. I když jsou naše cesty nevyzpytatelné, nakonec můžeme objevit světlo ve tmě. To světlo totiž máme všichni v sobě a je jen na nás, jestli se nám ho podaří rozzářit. Autorka se zamýšlí nad životem, smrtí a obdivuje přírodu, která je všude kolem nás. Vydáním knihy otevírá svou duši všem, kteří se v životě trápí a mají strach požádat o pomoc. Nakladatelská anotace.